
Ondanks het feit dat ik al vijf jaar in Zuid-Frankrijk op ambachtelijke wijze berkensiroop maak, wordt het een hele uitdaging om ook in Nederland een aanzienlijke hoeveelheid kwalitatief hoogstaande berkensiroop gastronomique te maken.
Daarom heb ik besloten om in het 'openingsjaar 2022 het grootstse gedeelte van de productie berkensiroop 2022 beschikbaar te stellen aan de horeca. Dan nog is het een gegeven dat er niet voldoende beschikbaar zal zijn om iedereen te voorzien van de gewenste hoeveelheid.
Er zal eind 2021 op deze site te vinden zijn welke restaurants met "Neerlandsch Syroh" Berkensiroop werken.
Op een kaart van Nederland worden de restaurants aangegeven en met welke van onze unieke producten zij (gaan) werken.
Voor particulieren zal de berkensiroop zeer beperkt beschikbaar zijn.
In de drie pakketten "Adopteer een Berk" is de berkensiroop gastronomique opgenomen.


Berkensiroop bio
Donker
Deze berkensiroop is gemaakt van het sap van het einde van het seizoen. Door hiermee te glaceren geeft het een zout/zoet tintje aan vlees, gevogelte of vis. Een finishing touch voor groenten, desserts of gebak.


Berkensiroop bio
Amber
Deze kleur siroop is uit het midden van ons oogstseizoen. Met zijn volle maar subtiele fruitsmaak leent deze berkensiroop gastronomique zich voor een breed scala van toepassingen.


Berkensiroop bio
Goud
Onze berkensiroop gastronomique van een superieure kwaliteit. Gemaakt van het eerste sap van het seizoen, heeft een frisse en zoete smaak met toetsen van honing en abrikoos.



Berkensiroop gastronomique
Prestige
Gemaakt van het allereerste berkensap dat heel vroeg in het oogstseizoen is gewonnen. Letterlijk de eerste druppels ...
Deze siroop is delicaat van karakter en geeft een accent aan zoete en hartige gerechten.


Berkensiroop gastronomique
met 24 karaats goudvlokken
Voor deze editie van Neerlandsch Syroh® hebben wij gekozen voor de berkensiroop versie "Goud" en deze is verrijkt met 24-karaats goudvlokken. Voor een smaakvolle en decoratieve afwerking.
