


Berkensiroop bio
Donker
Deze berkensiroop is gemaakt van het sap van het einde van het seizoen. Door hiermee te glaceren geeft het een zout/zoet tintje aan vlees, gevogelte of vis. Een finishing touch voor groenten, desserts of gebak.


Berkensiroop bio
Amber
Deze kleur siroop is uit het midden van ons oogstseizoen. Met zijn volle maar subtiele fruitsmaak leent deze berkensiroop gastronomique zich voor een breed scala van toepassingen.


Berkensiroop bio
Goud
Onze berkensiroop gastronomique van een superieure kwaliteit. Gemaakt van het eerste sap van het seizoen, heeft een frisse en zoete smaak met toetsen van honing en abrikoos.



Berkensiroop gastronomique
Prestige
Gemaakt van het allereerste berkensap dat heel vroeg in het oogstseizoen is gewonnen. Letterlijk de eerste druppels ...
Deze siroop is delicaat van karakter en geeft een accent aan zoete en hartige gerechten.


Berkensiroop gastronomique
met 24 karaats goudvlokken
Voor deze editie van Neerlandsch Syroh® hebben wij gekozen voor de berkensiroop versie "Goud" en deze is verrijkt met 24-karaats goudvlokken. Voor een smaakvolle en decoratieve afwerking.


Berkensiroop gastronomique
"Siroop Shot"
Ontwikkeld voor de service in het restaurant. Dankzij de unieke verpakking, een blok berkenhout met daarin een glazen tube berkensiroop, biedt het een bijzondere ervaring tijdens het serveren.
